Nigel Farage zegt dat de elite een groot probleem heeft

We kennen natuurlijk allemaal Nigel Farrage als één van de grote voorvechters van de Engelse Brexit campagne.

Farage is op dit moment in Amerika en nog even strijdvaardig als altijd zoals te zien en te horen is in onderstaande video.

Nigel Farage heeft zich altijd afgezet tegen de macht van grote banken en grote bedrijven die steeds meer een vinger in de pap krijgen voor wat betreft beslissingen die eigenlijk door nationale overheden genomen dienen te worden.

We krijgen steeds meer van wat men noemt globalisten, mensen die steeds meer macht geconcentreerd willen zien in de handen van een kleine selecte elite. Maar, zo legt Farrage uit, deze elite begint steeds meer problemen tegen het lijf te lopen en nu hebben ze problemen op verschillende fronten tegelijk.

“We hebben de komende Amerikaanse verkiezingen, we krijgen een groot referendum in Hongarije over de door Duitsland opgelegde quota’s voor immigranten. We krijgen opnieuw een stemming over het presidentschap van Oostenrijk, waarbij de rechtse kandidaat opzij werd gezet door frauduleus stemgedrag. Dus, ze hebben nu een serieus probleem, want ze moeten ons op een heleboel fronten tegelijk bestrijden”.

“Maar, op welke manier zullen ze terug vechten? Daarop weet ik het antwoord niet, en weet je wat? Zij weten het ook niet”.

“Brexit is de eerste klap terug tegen het fenomeen van grote banken en grote bedrijven die effectief de politiek in hun zak hebben en die moedwillig bezig zijn om de democratie in de onafhankelijke landen te vernietigen. Dit doordat ze die dingen proberen weg te doen waarvoor onze voorvaderen hebben gevochten en die hun bloed hebben gegeven om onze vrijheid te bevechten. Al die dingen worden nu weggenomen en plotseling blijkt dat in een referendum waarvan iedereen zei dat we die niet konden winnen, we dit toch hebben gedaan”.

“Wat wij hebben gedaan is het geven van inspiratie aan de vrijheidsvechters in de gehele Westerse wereld”.

https://www.youtube.com/watch?v=OKSyZOB47bo

forum Discussieer verder over dit onderwerp op ons forum!