Binnen één generatie zal Europa onherkenbaar zijn

Duitsland is Japan voorbij gestreefd met het laagste aantal geboortes ter wereld en een Europa dat haar generaties niet langer vernieuwd, verwelkomt in plaats daarvan enorme aantallen immigranten uit het Midden Oosten, Afrika en Azië die de originele Europeanen zullen vervangen. Niet alleen dat, ze zullen hun totaal andere cultuur en normen en waarden over seks, wetenschap, politieke macht, cultuur, economie en de relatie tussen God en mens meenemen.

Voor de eerste keer in de moderne geschiedenis zijn er in 2015 minder mensen geboren in de Europese Unie dan er zijn overleden. Er werden in dat jaar 5,1 miljoen kinderen geboren en er overleden 5,2 miljoen mensen.

Maar, er is nog een merkwaardigheid, want het totale Europese inwoners steeg wel van 508.3 miljoen naar 510,1 miljoen. Het totaal aantal immigranten in 2015 nam toe met 2 miljoen mensen, terwijl de originele Europese bevolking in aantal verminderde.

We praten hier over het vervangen van een bevolking. Europa heeft of de wil verloren om haar bevolking in stand te houden of te doen groeien. Hiermee hebben we een vergelijkbare schokkende demografische ontwikkeling als ten tijde van de Zwarte Dood in de 14de eeuw.

De Britse demograaf David Coleman omschrijft wat er nu gebeurt als volgt: “Het Europese zelfmoord geboortecijfer, gekoppeld aan immigranten die zich veel sneller vermenigvuldigen, zal de Europese cultuur transformeren”. Verder constateert hij dat dit samen valt met de toenemende islamisering van Europa.

De dalende geboortecijfers van de originele Europeanen zijn zo dramatisch dat er een aantal bedrijven zijn die geen interesse meer hebben in Europa. Zoals bijvoorbeeld Kimberly-Clark die luiers maakt onder andere onder de merknaam Huggies, heeft zich voor het grootste deel al uit Europa terug getrokken. Terwijl een concurrent, Procter & Gamble zich juist concentreert op de groeimarkt voor Europa: luiers voor oude mensen.

Volgens het Gatestone Instituut wordt Europa grijs en kan je de triestheid voelen van een continent dat zichzelf geconsumeerd heeft.

In 2008 werden er in de Europese Unie 5.469.000 kinderen geboren. Vijf jaar later, waren dat er bijna een half miljoen minder, 5.075.000, een afname van 7 procent. En dit fenomeen doet zich niet alleen voor in landen die het zwaar hebben gehad zoals Griekenland, maar je ziet hetzelfde in Noorwegen, waar men nauwelijks last heeft gehad van de crisis.
Zoals het nu gaat zal Europa binnen één generatie volkomen onherkenbaar worden. Onder het mom van vrijheid en tolerantie laat de huidige politieke elite toe dat de identiteit van de bewoners van Europa wordt bedreigd. Het lijkt erop alsof ze bewust alle banden die iemand binden aan het gezin, werk, ouders, geschiedenis en land willen vernietigen.

Het lijkt ze niet te kunnen schelen dat onze beschaving zal verdwijnen, zal verdrinken in etnische chaos of worden overgenomen door een religie uit de woestijn.

Een onlangs gepubliceerd Amerikaans onderzoek legt uit dat de fatale ontmoeting tussen dalende Europese geboortecijfers en de opkomst van de islam al aanzienlijke gevolgen heeft gehad. Het stelt dat Europa een couveuse is geworden voor terrorisme, dat er zich een nieuw giftig antisemitisme heeft ontwikkeld en dat er een geweldige politieke draai plaats vindt naar extreem rechts.

Wat ondertussen ook opvalt is dat de demografische zelfmoord niet alleen wordt ervaren, maar dat het zelfs gewenst lijkt. De politiek correcte elite is volkomen doorgedraaid in hun snobistische en masochistisch racisme. Ze hebben zich gekeerd tegen de eigen Joods-christelijke cultuur en hebben dit vervangen door de onwerkelijke en geromantiseerde waarden van andere culturen.

De trieste paradox is dat de Europeanen nu jonge mensen in grote aantallen importeren uit het Midden Oosten om de keuzes die zij hebben gemaakt voor hun levensstijl op die manier te compenseren.

Nog is het misschien niet te laat, maar de tijd dringt en er is geen tijd meer om nog een generatie lang te wachten.

forum Discussieer verder over dit onderwerp op ons forum!