Ik dacht dat ik in Duitsland was

Een Canadese journaliste reist naar de Duitse stad Duisburg en haar mond viel open van verbazing.

Voor haar gevoel was ze niet in Duitsland, maar in Turkije, want overal hingen Turkse vlaggen, aan auto’s, aan appartementen en aan huizen. Overal waar ze kwam waren Turkse winkels met prominente Turkse producten en meer Turkse vlaggen en in een bepaalde wijk in Duisburg wordt alleen maar Turks gesproken en kwam ze welgeteld twee Duitsers tegen.

Onder aan dit artikel staat een video van Laura Southern, waarin ze vertelt wat ze tot haar stomme verbazing aantrof in een doorsnee Duitse stad.

Alsof het land was overgenomen door de Turken die deden en handelden alsof dit hun land was, maar wel duidelijk lieten blijken dat ze daar waren als vertegenwoordigers van Turkije. Dat is het land waar ze trouw aan hebben gezworen en dat is het enige land dat telt voor hen.

Lauren stelt dan ook terecht de vraag, waarom, als al die Turken Turkije zo’n fantastisch land vinden, wat ze hier dan nog te zoeken hebben.

Haar eindconclusie is dan ook dat het duidelijk is dat deze mensen nooit en te nimmer van plan zullen zijn om te integreren in de Duitse gemeenschap, maar dat hier sprake is van een volledige overname van een land.

“A dying nation”, met hier en daar een verdwaalde Duitse vlag als herinnering aan een land dat ooit was.

En dan hebben we het in Duitsland nog maar alleen over de Turken, want daarnaast hebben ze in Duitsland natuurlijk nog wel de nodige andere vreemde nationaliteiten voor de kiezen gekregen.

Angela Merkel wist echter de afgelopen week op een verkiezingsbijeenkomst te vertellen dat de islamitische terreur in Duitsland helemaal niets te maken heeft met de enorme stroom vluchtelingen die het land hebben overspoeld.

Volgens Merkel bestond deze terreur al voor de enorme instroom van vluchtelingen.

Of de bevolking dit soort praatjes zal accepteren, is nog maar zeer de vraag, want de steun voor de Merkel is in snel tempo aan het afbrokkelen.

Een aantal cijfers die onlangs zijn gepubliceerd, zullen daarbij niet helpen:

Volgens Destatis, het Duitse statistiekbureau van de overheid, zijn er vorig meer dan 2,1 miljoen immigranten Duitsland binnen gekomen.

Meer dan 33.000 immigranten die gedeporteerd hadden moeten worden, lopen daar nog steeds rond en worden onderhouden door de Duitse belastingbetaler. Veel van die immigranten hebben hun paspoort weg gegooid, waardoor het onmogelijk is om vast te stellen uit welk land ze precies komen en dus kunnen ze ook niet worden gedeporteerd.

Veel van hen zijn ondergedoken en op geen enkele manier meer te traceren.

Een door het uit Beieren afkomstige radiostation Bavarian Radio heeft een onderzoek uitgevoerd om uit te vinden waarom de deradicaliseringsprogramma’s in Duitsland allemaal falen. De reden is simpelweg omdat de meeste Salafisten helemaal niet gederadicaliseerd willen worden.

En ondertussen gaat de toenadering tussen Europa en Turkije gewoon door en verwacht de laatste uiterlijk in 2023 een volwaardig lid te zijn van de Europese Unie.

Turkije wil voor 2023 het lidmaatschap van de Europese Unie verwerven. In dat jaar viert de Turkse Republiek haar honderdste verjaardag en dat zou een prachtige gelegenheid zijn om ook het EU-lidmaatschap te vieren, zegt de Turkse permanent vertegenwoordiger bij de Europese Unie in de Duitse krant Die Welt.

De toetreding van Turkije is volgens Yenel niet alleen voor Turkije, maar ook voor de EU goed. Dat zou duidelijk maken dat de unie ook voor niet-christelijke landen openstaat.

forum Discussieer verder over dit onderwerp op ons forum!