Een aantal Nederlandse Europarlementariërs zijn George Soros “goed gezind”

Het lijkt alsof er helemaal niets meer veilig is voor hackers, want het ene hack incident na het andere vind momenteel plaats.

Zo hebben we onlangs Wikileaks gehad met de voor Hillary Clinton en de Democratische Partij belastende e-mails en zo hebben we nu een partij gelekte documenten die betrekking hebben op de miljardair en belegger George Soros.
George Soros, geboren als György Schwartz (Boedapest, 12 augustus 1930), is een Hongaars-Amerikaans zakenman en publicist van Joods-Hongaarse afkomst.

Hij verwierf een enorm vermogen met beursspeculaties, geld dat hij is gaan gebruiken voor het realiseren van zijn filosofische en politieke idealen. Aanvankelijk door het ondersteunen van democratische ontwikkelingen in Oost-Europa, afgelopen jaren ook door het subsidiëren van oppositie tegen oud-president Bush jr. Soros is goed voor zo’n 22 miljard dollar. Op de lijst van Forbes van rijkste mensen ter wereld bezet hij de 46e plek sinds september 2011.

Soros is niet alleen bekend geworden vanwege zijn beleggingen, maar ook vanwege zijn politieke voorkeuren. Zo is bekend dat Soros een groot voorstander is van immigratie van mensen uit het Midden Oosten en Afrika naar Europa en weet hij via zijn bekende stichting, de zogenaamde Open Society Foundation waar mogelijk politieke invloed uit te oefenen.

Nu is er, naast Wikileaks, een organisatie die via haar website dcleaks.com diverse zaken naar buiten brengt die ofwel zijn gehackt of aangedragen door klokkeluiders.

Afgelopen weekend kwamen ze prominent in het nieuws omdat ze de hand hebben weten te leggen op veel documentatie afkomstig van de Open Society Foundation van George Soros. Via de website kan men rondneuzen in allerlei documenten met soms interessante inhoud.

Vreemd genoeg wordt er in de reguliere media nauwelijks over gesproken, maar misschien is dat ook niet zo vreemd.

Ook in ons land is George Soros in de achtergrond actief en dan vooral met allerlei clubs en organisaties die “strijden tegen islamofobie”. Ieder jaar pompt Soros veel geld in dit soort zaken, allemaal met het doel om te zorgen dat er zo weinig mogelijk commentaar en kritiek komt op nog meer immigratie uit voornamelijk moslimlanden.

Ook organisaties die zich bezig houden met het melden van racisme krijgen geld van Soros, net zoals sommige individuen die zich bezig houden met onderzoek naar islamofobie.

Ook geeft hij veel geld uit aan het “bestrijden van populisme” en hoe kiezers kunnen worden weggetrokken van de zogenaamde populistische partijen.

Wat heel erg duidelijk wordt uit de beschikbaar gekomen documenten is dat George Soros veel geld over heeft om de immigratie in Europa te bevorderen. De redenen waarom hij dit wil zijn minder duidelijk.

Volgens een bericht op GeenStijl koopt George Soros ook Europarlementariërs, waaronder Nederlandse. Zo blijkt uit de rapporten dat er een aantal Nederlandse Europarlementariërs zijn die Soros “heel goed gezind” zijn. Dit wordt dan door GeenStijl vertaald met: gekocht zijn.

Dit is natuurlijk niet zo’n vreemde gedachte, omdat het de gewoonte is van Soros om alles wat hij wil te kopen, dus waarom niet politici.

De namen die expliciet voorkomen in de documentatie van Soros en als ‘betrouwbare bondgenoten’ gezien worden, zijn Dennis de Jong (SP), Sophie in ’t Veld (VVD66), Agnes Jongerius (PvdA), Anne-Marie Mineur (SP), Kati Piri (PvdA), Judith Sargentini (GroenLinks), Marietje Schaake (VVD66), Hans van Baalen (VVD66), Cora van Nieuwenhuizen (VVD66) en Lambert van Nistelrooij (CDA).

Via de eerder beschikbare documenten van WikiLeaks bleek al eerder deze week dat Soros ook opdrachten gaf aan de toenmalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Hillary Clinton.

Waar het dus op neer komt is, dat wanneer je een grote zak met geld hebt, je een hele hoop dingen kunt bereiken. Dat dit moreel verwerpelijk is, daar zullen de meesten het wel over eens zijn, maar dat het gebeurt bewijzen al dit soort gelekte documenten.

forum Discussieer verder over dit onderwerp op ons forum!