Nederlandse overheid gaat door met misleiden bevolking

Volgens het overheidsinstituut CPB (Centraal Plan Bureau) zal de Nederlandse economie volgend jaar minder presteren door de Brexit. In plaats van een groei van 1,7 procent moet nu dankzij de Brexit dit worden bijgesteld naar 1,6 procent groei.

Grotere onzin dan bovenstaande moet er nog worden verzonnen, maar toch wordt dit overal bekend gemaakt, van teletekst tot het avond journaal.

Wat hier gebeurt is niets anders dan volledige misleiding van de bevolking om de Europese Superstaat in ere te houden.

De Brexit zou volgens het CPB een negatief effect hebben op de consumptie en de wereldhandel. Zou er werkelijk één Nederlander zijn die opeens minder geld gaat uitgeven omdat de Engelsen voor een Brexit hebben gestemd? Ja, misschien een verdwaalde D66 aanhanger, maar dat zal nooit enige invloed hebben op de Nederlandse economie.

Dat de wereldhandel zo goed als stil ligt en dat de aandelenmarkten kunstmatig worden gemanipuleerd is oud nieuws en zeker al een situatie die bestond voordat er een Brexit stemming plaats vond. De centrale banken zijn niet voor niets al jaren bezig overal op de wereld “de economie te stimuleren” (wij noemen dat geld bijdrukken).

Het meest erge van dit alles is, dat dit soort propaganda wordt verspreid op kosten van de belastingbetaler.

Wat je niet hoort in het acht uur journaal is hoeveel geld wij dit jaar weer hebben betaald aan Brussel. Dit, omdat men dit angstvallig stil wil houden.

Nederland staat met een bijdrage van 5,8 miljard euro en een nettoverlies van 3,7 miljard euro op een vierde plek van grootste betalers. Als bij de cijfers rekening wordt gehouden met de grootte van het Bruto Binnenlands Product van de individuele lidstaten, betaalt Nederland zelfs het meest: 0,54 procent van het BBP ging in 2015 naar Brussel. Dat komt neer op zo’n 217 euro per Nederlander.

Wanneer je dus Jean Claude Juncker weer eens zijn dronken capriolen ziet uithalen, dan is het goed om te weten dat die man iedere keer zo dronken kan worden omdat hij door de Nederlandse burgers wordt gesponsord.

Het verschil wat wij betalen aan Brussel en wat we daar als land voor terug ontvangen, noemen ze het verlies. Wij hebben dus een verlies van bijna 4 miljard euro. Die 4 miljard euro komen niet ten goede aan al de mensen hier die geen eigen risico kunnen betalen voor hun zorg of aan oudjes, of bijstandsgezinnen, maar worden gebruikt voor Europese “dingen”.

Voor Engeland staat er een netto verlies van 11,5 miljard euro wat zij ieder jaar kwijt zijn aan de Europese Unie. Door uit de EU te treden, steken ze dat bedrag in ieder geval al in eigen zak. Maar, de andere landen zullen ongetwijfeld het verlies van de Engelse bijdrage moeten compenseren, dus ons verlies zal alleen maar groter worden.

En dan het meest hilarische moment van de dag gisteren:

D66-Kamerlid Steven van Weyenberg gaf na de nieuwste voorspellingen van het Centraal Planbureau (CPB) aan dat hij vond dat Wilders zich moest verantwoorden voor de manier waarop hij reageerde op de brexit. Volgens Van Weyenberg stond Wilders te juichen bij het nieuws over de brexit. Dat laat volgens hem zien dat de PVV niet alleen de samenleving verdeelt, maar ook de economie schaadt. ,,Ik moet er niet aan denken wat er gebeurt bij een Nexit die de PVV bepleit.”

Wij willen die vraag wel even beantwoorden aan Steven van Weyenberg:

Om te beginnen zijn het keiharde leugens die door het CPB worden verspreid. Bij een Nexit is de eerste winst al de bijna 4 miljard euro verlies die we niet langer kwijt zijn aan Brussel. Wij kunnen onze grenzen weer zelf controleren en wij kunnen onze zelfstandigheid behouden. Wij kunnen weer doen wat wij al eeuwenlang hebben gedaan en dat is handel drijven met de hele wereld. Wij zijn best zelf in staat om handelsovereenkomsten te sluiten zoals we door de eeuwen heen hebben bewezen en daar hebben we echt geen Brussel voor nodig.

De man die door Van Weyenberg wordt aangevallen, Geert Wilders, reageert als volgt:

De PVV-leider wil ook af van ,,die laffe eurofielen van D66 die ons land willen opheffen, onze economie en spaarpotten willen uitleveren aan de ongekozen bureaucraten, onze welvaart wegsluizen naar failliete landen als Griekenland en met hun opengrenzenbeleid medeverantwoordelijk zijn voor de import van ontelbare terroristen.”

forum Discussieer verder over dit onderwerp op ons forum!