Wen maar vast aan het leger op straat

Nooit zullen politici verantwoording nemen voor de door hen veroorzaakte chaos en misère.

Eén van de meest bekende voorbeelden daarvan is Hillary Clinton die in haar ogen nog nooit iets fout heeft gedaan, maar waar het altijd de schuld van de Russen, de Chinezen enzovoort is.

Iets dergelijks zie je nu gebeuren in Duitsland waar de Duitse Minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maiziere, zonder blikken of blozen vertelt dat de recente aanslagen in Duitsland totaal niets te maken hebben met het vluchtelingenbeleid van Merkel.

De timing van de toespraak, waarin hij dit meedeelde was een beetje ongelukkig want dat was enkele uren voordat een IS terrorist zichzelf in Ansbach opblies.

De verdere boodschap van Maiziere aan het Duitse volk was om niet in paniek te raken en liet doorschemeren dat het Duitse leger misschien wel een rol gaat spelen in binnenlandse zaken, wanneer het nodig mocht zijn.

En dat is precies waar de leiding van Duitsland in de achtergrond mee bezig is. Het inzetten van het leger is diverse gebieden zoals Beieren waarvan de gouverneur zegt dat de Islamitische terreur het land heeft bereikt.

Slechts enkele maanden geleden zouden dat soort opmerkingen in Duitsland gelijk hebben gestaan aan heiligschennis. Nu opeens, valt er een heel andere toon waar te nemen en wordt toegegeven dat de radicale islam is gearriveerd.

De gouverneur van Beieren, Horst Seedorfer, zei tegen de pers: “Iedere aanval, iedere terroristische aanval is er één te veel. Het islamitisch terrorisme is in Duitsland aangekomen”. Hij gaf een persconferentie naar aanleiding van een topoverleg van het bestuur van Beieren over veiligheidszaken naar aanleiding van de recente aanvallen.

Tijdens de persconferentie werd verder meegedeeld dat het politiekorps zou worden uitgebreid. De Minister van Binnenlandse Zaken van Beieren, Joachim Hermann kwam met de mededeling dat het leger gebruikt zou kunnen worden om de politie te assisteren in het geval van grote terroristische bedreigingen. Verder werd er door een generaal gezegd dat het debat over of het leger nu wel of niet ingezet moet worden, niet moet wachten tot er een volgende aanval plaats vindt.

Ook volgens het Duitse Bild vinden er in Berlijn discussies plaats over de mogelijkheid om troepen in te zetten bij interne crisissituaties.

En opeens zie je een patroon verschijnen: Meer aanvallen, meer toegeven dat de Islamitische islam Duitsland heeft bereikt, meer roep voor het inzetten van het leger. Alsof het een gerepeteerd iets is.

Maar, het wordt nog beter:

Deze maand heeft Duitsland haar nieuwe militaire White Paper (Een witboek of white paper is een document dat beschrijft hoe overheidsbeleid, een technologie, en/of product een specifiek probleem oplost) goedgekeurd, waarin toestemming wordt gegeven voor het inzetten van het Duitse leger in het land zelf in geval van grootschalige terroristische aanvallen.

Talloze politici in Duitsland roepen nu ineens om betere grenscontroles, snellere en betere deportatie van vluchtelingen die zich misdragen of die niet voor verblijfsvergunning in aanmerking komen.

Je vraagt je alleen af waar al deze politici waren toen de deuren wagenwijd open werden gezet? Waren die mensen toen niet in staat om enigszins logisch na te denken? Een kind van vijf kan je vertellen wat er gebeurt als je de voordeur wagenwijd open laat staan met een welkom mat op de stoep.

Het eindresultaat van het gevoerde beleid van politici zoals bij ons een Rutte, Samson, Pechtold en dergelijken is dat de burger steeds meer vrijheden kwijt raakt, dat het straks door iedereen gewoon wordt gevonden als er militairen op straat patrouilleren en dat het land in een permanente oorlogssituatie verkeert.

De eerder genoemde politici hebben niets anders gedaan dan misdaden gepleegd ten opzichte van hun eigen bevolking. Willens en wetens hebben ze een politiek beleid gevoerd, waarvan ze hadden kunnen weten dat het rampzalige gevolgen zou hebben voor de eigen bevolking.

Het minste wat de bevolking kan doen is zorgen dat deze lieden nooit en te nimmer meer in een positie terecht komen waar ze nog meer kwaad kunnen uitrichten door ze bij de eerstvolgende verkiezingen volledig van de kaart te vegen.

forum Discussieer verder over dit onderwerp op ons forum!