Nigel Farage komt Nederlanders helpen met Nexit referendum

Eén van de meest kleurrijke figuren in het Europese Parlement de afgelopen was ongetwijfeld de voormalige leider van de Engelse UKIP partij, Nigel Farage.

Op vaak onnavolgbare wijze wist hij binnen het Europese Parlement de vinger op de zere plek te leggen tot groot ongenoegen van mensen zoals Frans Timmermans en Jean Claude Juncker.

Farage heeft inmiddels na de Brexit zijn ontslag aangeboden als leider van de UKIP partij, maar dat betekent allerminst dat hij op zijn lauweren gaat rusten.

Nigel was de afgelopen dagen te gast bij de Republikeinse Conventie in Amerika en wist daar te vertellen dat hij in september aan een Europese tour gaat beginnen. De bedoeling hiervan is dat hij burgers in de diverse landen een hart onder de riem wil steken in hun streven naar onafhankelijkheid.

Zo zei hij letterlijk: “We zouden een Europa moeten vieren van onafhankelijke landen en als er iets is dat ik kan doen om daarbij te helpen, dan zal ik dat doen”.

Verder steunt hij de nieuwe premier Theresa May en is hij ervan overtuigd dat zij zal doen wat ze heeft beloofd en dat is dat een Brexit een Brexit is. Verder noemt hij het een goede zaak dat Boris Johnson is benoemd tot Minister van Buitenlandse Zaken.

Farage zegt hij dat niet had kunnen bereiken wat hij heeft gedaan zonder de hulp van internet. Hij zegt: “UKIP zou nooit van de grond zijn gekomen zonder de steun van het internet en Youtube”.

In diverse buitenlandse media en ook door Farage worden als mogelijke volgende twee landen voor een referendum over het verlaten van de EU er iedere keer twee genoemd, met een derde die ook steeds vaker naar voren komt.

Die twee landen zijn Denemarken en Nederland. Volgens Farage is het derde land dat steeds meer klaar lijkt te zijn met Europa, Ierland.

Hoe zeer Nederland ook de huidige liegende politici zat is, blijkt uit een vernietigend oordeel uit HP/De Tijd.

Het volgende stukje is daarvan afkomstig:

MH17, Nice en de staatsgreep van Erdoğan: bien étonnés de se trouver ensemble. Althans, zo lijkt het. Er is echter wel degelijk een verband tussen deze drie ‘kwesties’ die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben: de op volle toeren draaiende leugenmachine. Op deze stralende zomerdag weerklinken de mantra’s van Rutte & Timmermans holler dan ooit. Hoe krijgen ze het hun mond uit: de dader van Nice was een eenzame, depressieve wolf en we zijn helemaal niet in oorlog met de islam en de islam al helemaal niet met ons; Erdoğan heeft de Turkse democratie gered en als kers op de taart houdt onze premier vandaag een obligaat & tranentrekkend praatje over MH17, met de onderste steen als preekgestoelte. Het enige pluspunt is dat werkelijk niemand nog de leugens gelooft.

De stuitende felicitaties van Frans Timmermans aan Erdoğan resulteerden in ruim duizend louter vileine en bittere reacties op zijn Facebookwandje. Zijn trucje is uitgewerkt. De krullenjongen van TTIP en Volkswagen is de risee van Europa geworden.
Tot zover het bericht.

Huichelende politici die geen woord menen van wat ze zeggen. Die, zoals we hebben gezien met referendum over het Associatieverdrag van de Oekraïne, de wens van de bevolking gewoon negeren.

De volgende Nederlands ondertitelde video, waarin Nigel Farage het nodige commentaar heeft op de benoeming van de huidige voorzitter van de Europese Commissie, Jean Claude Juncker enkele jaren geleden, zou eigenlijk verplichte kost moeten zijn voor iedere Nederlander.

Hij legt precies de vinger op de zere plek over wat er allemaal niet deugt in Brussel en waarom wij zo snel mogelijk moeten vertrekken.

forum Discussieer verder over dit onderwerp op ons forum!