Frankrijk verklaart de oorlog, maar aan de verkeerde vijand

Als één land het afgelopen jaar klappen voor de kiezen heeft gekregen, dan is het wel Frankrijk.

De ene aanslag na de andere, uitgevoerd door radicale moslims, hebben het land in een permanente noodtoestand gebracht en op dit moment verkeert het land volgens president Hollande in een staat van oorlog met het terrorisme of fanatisme.

Volgens een artikel op de Engelstalige website van het Gatestone Instituut gaat het land op die manier regelrecht richting burgeroorlog en is die, als het zo doorgaat, ook onvermijdelijk.

De reden die zij daarvoor geven is dat de politieke elite zich concentreert op een abstracte vijand zoals “het terrorisme” en die het dan ook nog een keer ergens in het buitenland gaat bestrijden, terwijl de echte vijand zich binnen de landsgrenzen bevindt.

Direct na de aanslag in Nice, kondigde Hollande aan dat ze de bombardementen in Syrië gingen uitbreiden. En aangezien de werkelijke vijand zich volgens het Gatestone Instituut in Frankrijk zelf bevindt, is het niet zo vreemd dat er zich nu meer en meer paramilitaire groeperingen vormen om wraak te nemen.

Dit alles, zo zegt Gatestone, is de schuld van de staat omdat deze in alle opzichten heeft gefaald.

Dit verhaal wordt dan verder onderbouwd met vier punten

1) Frankrijk bevindt zich in een oorlogssituatie, maar de vijand wordt nooit genoemd.

Wanneer je alle aanslagen van de afgelopen anderhalf jaar na in Frankrijk onder de loep neemt, dan blijkt iedere keer weer opnieuw dat het aanslagen zijn uitgevoerd door moslimextremisten.

Van de onthoofding van Hervé Cornara bij een gasfabriek tot de aanslagen in het Bataclan theater in Parijs, wordt er door Hollande veel gezegd, maar nooit wordt door hem de vijand benoemd.

Die vijand is in Frankrijk het islamisme. De Franse islamisten zijn de vijand van de Franse bevolking. Wel belangrijk om te weten dat een moslim en een islamist niet hetzelfde is. (Islamisme of politieke islam is een verzameling van politieke ideologieën binnen de islam gebaseerd op een conservatieve, letterlijke (of ‘literalistische’) interpretatie van de Koran).

Maar voor Hollande bestaat deze vijand niet. Hij houdt het op politiek correcte algemeenheden zoals terrorisme. Hij weigert om alle salafistische moskeeën te sluiten, om de Moslim Broederschap en salafistische organisaties te verbieden en om het dragen van sluiers op straat en in universiteiten te verbieden.

In plaats van dat de Franse president de vijand in eigen land gaat aanvallen, wil hij de Franse acties in Syrië en Irak uitbreiden na de aanslag in Nice.

Het inzetten van soldaten in Frankrijk zelf is alleen om het land te verdedigen, niet om een offensief uit te voeren tegen een zich in Frankrijk bevindende vijand.

Dus, zo zegt Gatestone, blijft de overheid volledig in gebreke tegenover de eigen bevolking en is het niet zo vreemd dat er steeds meer paramilitaire burgerinitiatieven ontstaan om de taak van het leger uit te voeren.

2) De burgeroorlog is al begonnen, maar niemand wil het zo noemen.

De burgeroorlog begon 16 jaar geleden in Frankrijk met de tweede Intifada. Dat was het moment dat Palestijnse zelfmoordterroristen aanvallen uitvoerden in Tel Aviv en Jeruzalem en de Franse moslims begonnen met het terroriseren van de Joden die vreedzaam in Frankrijk woonden. Zestien jaar lang zijn er Joden in Frankrijk afgeslacht, zogenaamd om wraak te nemen voor de Palestijnse mensen op de Westoever.

Wanneer een groep Franse staatburgers die moslim zijn de oorlog verklaart aan een andere groep Franse staatsburgers die Joods zijn, hoe noem je dat? Voor de Franse overheid is dat geen burgeroorlog, maar een spijtig misverstand tussen twee etnische groeperingen.

Voor de politiek correcte Franse overheid bestaat er alleen een gevaar voor een burgeroorlog als iemand wraak neemt op de Franse moslims. Zolang iedereen toegeeft aan hun eisen is er niets aan de hand.

Al de bloedbaden die in de afgelopen jaren in Frankrijk hebben plaats gevonden waren niets meer dan één groot misverstand.

3) Voor de Franse gevestigde orde bestaat de vijand uit de armen, de ouden en de teleurgestelden.

Wie klaagt er in Frankrijk het meest over de moslim immigratie? Wie heeft het meest te lijden van plaatselijke islamisten? Dat zijn de armen en de ouderen die dicht bij de moslim gemeenschappen wonen omdat ze geen geld hebben om ergens anders naar toe te gaan.

Het gevolg is dat vandaag de dag miljoenen armen en ouderen klaar staan om op Marine Le Pen te stemmen als de volgende president van Frankrijk. Dit vanwege de eenvoudige reden dat het Front National de enige partij is die de illegale immigratie wil bestrijden.

En omdat de armen en de ouderen om het Front National willen stemmen, zijn zij de vijand geworden van de gevestigde orde in Frankrijk, zowel van links als van rechts.

De elite heeft in Frankrijk de verkeerde keuzes gemaakt. Ze hebben besloten dat de slechte kiezers in Frankrijk te dom en te racistisch waren om de schoonheid te kunnen zien van een open gemeenschap waar mensen binnen komen die niet willen integreren, maar eisen dat jij je aan hen aanpast en als je dat niet doet, ze dreigen je te zullen doden.

De elite heeft nog een keus gemaakt door zich te keren tegen de eigen bevolking van armen en ouderen, omdat deze groepen nog langer weigeren op hen te stemmen. Diezelfde elite heeft ervoor gekozen om het islamisme niet te bestrijden omdat wereldwijd de moslims op de elite stemmen.

Zo heeft in Frankrijk 93 procent van de moslims in 2012 gestemd voor de huidige president Francois Hollande.

4) Is de burgeroorlog onontkoombaar? Ja.

Als de gevestigde orde niet wil in zien dat de burgeroorlog allang is begonnen door extremistische moslims, dan zien ze ook niet in dat de vijand niet het Front National is in Frankrijk, de AfD in Duitsland of de PVV in Nederland, maar het islamisme in landen zoals Frankrijk, België, Nederland, Groot Brittannië en Zweden. En dan is burgeroorlog onvermijdelijk en zal het gebeuren.

Als ze dit niet in zien en een wanhopige bevolking aan hun lot overlaten, met geen andere keuze dan zelf actie te ondernemen en zich te bewapenen, dan is een burgeroorlog inderdaad onvermijdelijk.

forum Discussieer verder over dit onderwerp op ons forum!