Je wordt op een Maandag wakker en de banken blijven dicht

Dat is de mening van goudspecialist Jim Sinclair die zegt dat al die waarschuwingen van de grote jongens op Wall Street niet voor niets komen. Ze maken via hun handel heel duidelijk wat zij denken dat de nabije toekomst gaat brengen.

Jim Sinclair vertelt het volgende:

“Zij bereidden zich voor op wat zij denken dat er gaat gebeuren. Ze hebben hun posities ingenomen. Dus, dit betekent meer dan alleen maar een waarschuwing. Ze laten je door hun posities die ze hebben ingenomen precies weten wat ze aan het doen zijn. Ze doen dit niet om de gewone man in de straat te redden. Ze doen dit omdat ze met hun short positie in een korte tijd heel veel geld willen verdienen.

Ze kijken ook niet naar een dipje in de markt. Ze kijken naar een markt die lijkt op de deur van een lift, alleen wanneer je die deur opent blijkt er geen lift te zijn.

We hebben geen volume, we zien nep prijzen en we hebben het grootste geld ter wereld dat een short positie ten opzichte van de markt heeft ingenomen.

We hebben een Federal Reserve zonder gereedschap en nu zien we dat de voornaamste indicator van de FED een hartaanval gaat krijgen. Als dit ding gaat crashen, dan wordt het een vrije val”.

In de onderstaande video kan je Jim Sinclair horen, samen met een andere financiële specialist, Bill Holter die het volgende zegt: “Het feit dat je zoveel van de Wall Street elite ziet die short gaan in een korte tijdsperiode betekent dat het in onze onmiddellijk nabijheid verkeert.  Het is een reset. Dat is hoe ze het gaan doen. We zullen op een vrijdag gaan slapen en wanneer we maandagmorgen wakker worden, zullen de markten niet open gaan en als ze wel weer open gaan, dan is het de reset of het begin van de reset”.

“Eén van de dingen die ervoor kan zorgen dat het hele systeem met een klap naar beneden komt, is de meer dn 10 biljoen dollar aan Europese staatsobligaties met een negatieve rente”, zegt Holter. “Een negatieve rente betekent dat schuld duurder wordt verhandeld dan cash. Wat dit zegt is dat schuld beter is dan cash. Dat is onmogelijk. Of het de katalysator zal zijn of niet, weet ik niet. Wat ik wel weet is dat het hoogst explosief is”.

Sinclair zegt vervolgens dat we de huidige situatie moeten zien als de grootste financiële bubbel die ooit heeft bestaan.

Wanneer het systeem gaat crashen, dan praat je volgens Sinclair niet alleen over die 10 biljoen dollar obligaties met een negatieve rente, maar ook andere obligaties die samen goed zijn voor ongeveer 40 biljoen dollar.

“Wat je doet is, je gaat een failliete overheid betalen om jouw geld te nemen, een failliete overheid. Hoe stom kun je zijn? Wat je dan met je geld doet is absolute waanzin.

Iedereen die denkt dat je met negatieve rente een kapotte economie kunt repareren, moet maar even terug gaan naar 2008 en kijken hoe we hier gekomen zijn.

We zijn terecht gekomen in een maatschappij zonder ziel. Een maatschappij zonder menselijkheid. Misschien wordt het wel de Zombie Apocalypse waar de grote namen over praten.

Wanneer je gaat investeren in iets dat absoluut failliet is, dan bevindt je jezelf in de grootste bubbel in de geschiedenis van de financiële wereld. Als dit los gaat scheuren, dan zal dit de grootste scheur in het weefsel van ons leven worden die we ooit hebben meegemaakt.

Er gebeuren zoveel dingen en zoveel dingen die uit elkaar beginnen te vallen, maar niets is groter dan het voorrecht om te mogen investeren in iets dat failliet is.

Holter denkt verder dan een andere mogelijke aanleiding de inmiddels beruchte Deutsche Bank kan zijn. “Ik denk dat ze bij Deutsche Bank onder een bus terecht zullen komen. Deze bank verraadt bovendien collega bankiers aan de overheden om zo zelf te proberen buiten schot te blijven voor wat betreft het manipuleren van de goud- en zilvermarkten.

“Je moet niet vergeten dat dit een misdaad is”, zegt Sinclair. “Je praat niet alleen over het manipuleren van de markten. Je praat over een zware misdaad”.

Sinclair zegt dat je er dit keer niet op moet rekenen dat de centrale banken de zaak zullen redden zoals ze dat in 2008 deden tijdens de financiële meltdown. “Kijk naar de instituten die zogenaamd het mechanisme vormen voor betalingsproblemen op te lossen. Je kunt de hele lijst nalopen en ze hebben zelf geen geld en kunnen niets betalen”.

“Hoe de wereld er na de crash uitziet?”

“Waarschijnlijk een beetje zoals in Mad Max.”

https://www.youtube.com/watch?v=IYBvyn63T1w

forum Discussieer verder over dit onderwerp op ons forum!