Poetin dreigt belastende e-mails Hillary Clinton te publiceren

Ondanks het feit dat de voormalige Amerikaanse Minister en huidige presidentskandidaat Hillary Clinton zo ongeveer iedere regel heeft gebroken voor wat betreft voorschriften voor formeel e-mail verkeer, wordt ze tot nu toe nog steeds niet vervolgd.

Dit alles zal er ook mee te maken hebben dat de huidige president Obama zich openlijk heeft uitgesproken voor Hillary Clinton als presidentskandidaat en dan is het niet echt logisch dat je opdracht geeft om die alsnog aan te klagen en te vervolgen.

Dus, mevrouw Clinton zit op rozen.

En toen kwam de Russische president Poetin om de hoek.

Het volgende bericht is afkomstig uit Defense and Foreign Affairs, een publicatie van de International Strategic Studies Association.

Zij stellen dat betrouwbare bronnen uit de Amerikaanse inlichtingendiensten waarschuwingen hebben ontvangen dat de Russische overheid binnenkort e-mail berichten zal publiceren die afkomstig zijn van de privé server van Hillary Clinton uit de tijd dat zij Minister van Buitenlandse Zaken was.

Deze e-mails zouden zonder enige twijfel aantonen dat zij Amerikaanse zeer belangrijke staatsgeheimen heeft verstuurd via haar eigen server en dat doordat dit te doen zij niet alleen de veiligheid van Amerika in gevaar heeft gebracht, maar ook die van de hele wereld.

Dit zou tevens het punt bewijzen dat men al langere tijd vermoedt en dat is dat de server van Hillary Clinton door buitenlandse veiligheidsdiensten zou zijn gehackt.

Het uiteindelijke besluit om deze e-mails, die in handen van de Russen zijn, te publiceren zou genomen worden door de Russische president Vladimir Poetin. Het is dan ook mogelijk dat zij deze dan niet zelf zullen openbaren, maar dit bijvoorbeeld spelen via Wikileaks.

De boodschap die de Amerikaanse veiligheidsmensen hebben ontvangen van hun Russische collega’s is, is dat men daar zwaar gefrustreerd is over het niet vervolgen van Hillary Clinton. Zij vinden dan het huidige onderzoek van het Amerikaanse Ministerie van Justitie veel te traag verloopt omdat er al overduidelijk bewijs is geleverd dat zij formele en geheime staatsgeheimen via haar eigen server heeft verzonden. Een server die dan ook prompt is gehackt door allerlei buitenlandse mogendheden.

Toeval of niet, maar in een interview met de Engelse zender ITV enkele dagen geleden heeft Julian Assange, de voorman van Wikileaks, vanuit de ambassade van Ecuador in Londen aangegeven dat er binnenkort nieuwe Clinton e-mails zullen worden gepubliceerd.

Ook hij denkt dat men met het huidige materiaal in Amerika niet over zal gaan tot vervolging van Hillary Clinton.

Wanneer Rusland dit inderdaad gaat doen, dan staat uiteraard ook de Amerikaanse president Obama volkomen in zijn hemd door openlijk een kandidaat te steunen die overduidelijk het land door haar handelen in gevaar heeft gebracht.

De belangrijkste reden echter dat Rusland overweegt om dit te doen is omdat zij wanneer het enigszins mogelijk is, willen vermijden dat Hillary Clinton president wordt.

Bekend is zo langzamerhand dat Obama en Poetin nu niet bepaald door één deur kunnen en wellicht zal die situatie voor wat Rusland betreft alleen maar erger worden als Hillary Clinton president wordt.

Ze heeft natuurlijk de Russische president in het verleden al diverse malen zwaar beledigd door hem te vergelijken met Adolf Hitler en publiekelijk te verklaren dat hij geen ziel bezit.

Zowel Vladimir Poetin als Donald Trump hebben over en weer al aangegeven dat het voor de toenadering tussen Rusland en Amerika beter zou zijn als Trump de volgende president zou worden.

Want, met Hillary aan het roer heeft Poetin nog heel wat slapeloze nachten voor de boeg. En als een paar zeer gevoelige e-mails dit kunnen oplossen, dan zal hij zeker die optie in overweging nemen.

https://www.youtube.com/watch?v=c7hDr8ppaXc

forum Discussieer verder over dit onderwerp op ons forum!