Obama is de laatste Amerikaanse president

Volgens de bekende helderziende uit de Balkan, Baba Vanga, zal Obama de allerlaatste Amerikaanse president zijn.

Ook voorspelt ze voor dit jaar een mosliminvasie in Europa, waarbij chemische wapens ingezet zullen worden en waarbij aan het eind van het jaar Europa zo goed als “leeg” zal zijn.

De in Bulgarije geboren helderziende stierf in 1996 op 85 jarige leeftijd en had als bijnaam: “Nostradamus van de Balkan”. Dit omdat naar verluidt gemiddeld 85 procent van haar voorspellingen schijnen uit te komen. Niet zo vreemd dan dat ze al heel lang als een soort heilige wordt vereerd in grote delen van Europa, maar ook in Rusland.

Hier volgen enkele voorspellingen die zij eerder deed.

In de jaren vijftig voorspelde ze de wereldwijde opwarming en de tsunami uit 2004.

“Koude streken zullen warm worden, vulkanen zullen wakker worden. Een grote golf zal een kust met mensen en steden overspoelen en alles zal onder water verdwijnen”.

“Net als ijs, zal alles smelten”.

Ze voorspelde in 1989 de aanslagen van 11 september 2001 op de Twin Towers in New York.

“Afgrijselijk. Afgrijselijk. De Amerikaanse broeders (een referentie naar de twee torens die gebroederlijk naast elkaar stonden) zullen naar beneden vallen nadat ze door stalen vogels (referentie aan de vliegtuigen) zijn aangevallen. De wolven zullen huilen in de bush (referentie aan George W. Bush) en er zal onschuldig bloed vloeien”.

Ze voorspelde in 1980 het zinken van de Russische nucleaire onderzeeër Koersk in 2000.

“Bij het aanbreken van de nieuwe eeuw, in augustus 1999 of in 2000, zal Koersk onder water liggen en de wereld zal daardoor in tranen zijn”.

Ze voorspelde de verkiezing van Barack Obama. Ze voorspelde correct dat de 44ste president van de Verenigde Staten een Afrikaanse Amerikaan zou zijn. Echter, ze voorspelde tevens dat hij de laatste Amerikaanse president zou zijn.

Met de Amerikaanse verkiezingen voor de deur, betekent dit dat wanneer deze voorspelling van Baba Vanga correct is, dat er in de tweede helft van dit jaar iets behoorlijks dramatisch op stapel staat.

Voor Amerika heeft ze daar verder niets over verteld, voor zover hier bekend, maar over Europa des te meer.

Voor Europa voorspelt ze voor 2016 een invasie van moslim extremisten. Het resultaat van een situatie die volgens haar zou beginnen in 2010 met de zogenaamde Arabische lente. Het vervolg daarvan zou zich afspelen in Syrië, en zou resulteren in een oorlog van moslims tegen Europeanen waarbij eerstgenoemden chemische wapens zullen inzetten.

Klaarblijkelijk zal dit alles ook succes hebben, want in er zal een nieuw kalifaat worden gevestigd tegen 2043 met als centrum Rome.

De prijs die de originele Europese bevolking daarvoor zal betalen, zal echter enorm zijn. Volgens Vanga zal Europa zoals wij dat kennen ophouden te bestaan tegen het eind van dit jaar. Dit als gevolg van de systematische eliminatie van gehele bevolkingen, waardoor het gehele continent zo goed als verstoken zal zijn van iedere vorm van leven.

Een bovenstaand scenario lijkt uiterst onwaarschijnlijk wanneer je op een rustige, maar frisse Pinksterdag naar het zonnetje kijkt, wat door de wolken probeert te breken.

Echter, feit is dat zij dit alles voorspelde, ver voordat een IS bestond en ver voordat Europa te kampen had met enorme stromen vluchtelingen. Feit is ook dat niet al haar voorspellingen zijn uitgekomen, maar veel meer dan de helft wel.

Laten we maar hopen dat de 2016 voorspelling van Baba Vanga hoort bij de 15 procent van de voorspellingen die niet uit komen.

forum Discussieer verder over dit onderwerp op ons forum!